Вінниця і Львів закриють тур. MATCHDAY! Друга ліга. Два матчі 26-го туру
28.04.2024

У неділю пройде два матчі

Фото: ФК Нива В


Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на перегляд матчів у YouTube! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #житифутболом!

Неділя, 28 квітня 2024 року

Нива (Вінниця) ‒ Кремінь-2 (Кременчук)

14:30. м. Вінниця, НТБ Нива Поле №1.

Арбітр: Макаренко Євгеній

Дискваліфіковані: Грачов Володимир – немає

Вінничани в минулому турі поступилися з мінімальною різницею в столиці, хоча після голу Локомотиву їхній граючий керівник Загорулько одноосібно очолив таблицю найвлучніших бомбардирів. В останніх чотирьох турах Нива набрала три очки – проте не за рахунок перемоги, а відразу трьох нічиїх. У цьому плані команда має вольові якості, ігровий малюнок, але відчуває певне невезіння, незавершеність своїх задумів.

У Вінницю їде суперник, який не може виграти з осені 2022 року. Кремінь-2 знаходиться на останньому місці, в минулому турі заграв розгромної поразки в Стрию (Скала 1911 виграла – 4:0), а також ніколи до цього не відбирав очок у Ниви (вінничани виграли всі три попередніх матчі, хоча – це важливо – два з них з різницею лише в один гол).

Історія протистоянь: 1: +3=0–0; 8:1 (+7)

На своєму полі: 1: +1=0–0; 1:0 (+1)

Із них у Другій лізі: всі

Матч першого кола:

Кремінь-2 (Кременчук) - Нива (Вінниця) - 0:5 (0:4)

Голи: 0:1 - Швець, 3; 0:2 - Страшкевич, 14; 0:3 - Петленко (пен.), 39; 0:4 - Загорулько, 44; 0:5 - Євтіхов, 63



Рух-2 (Львів) – Реал Фарма (Одеса)

13:00. м. Винники, стадіон  ім. Б.Маркевича.

Арбітр: Байдюк Микола

Дискваліфіковані: немає – немає

Грають дві команди, які хочуть перервати свої невдалі серії. Рух-2 не може виграти вже п’ять матчів поспіль (від 2:1 зі Скалою 1911 ще в листопаді), Реал Фарма – шість (від 2:1 з Кременем-2 в середині того ж місяця). Проте між собою суперники зіграли лише один матч, і він завершився безгольовою нічиєю. Все основне в цьому протистоянні ще попереду.

Львівська «двієчка», попри поразку 0:4 від ЮКСА в минулому турі, сподівається на успіх у цьому матчі. Вигравати треба, адже найближчий сусід по таблиці – Нива – приймає вдома аутсайдера, тож має шанси одноосібно зайняти восьме місце. На своєму полі Рух-2 не може виграти чотири матчі (по дві нічиї та поразки), причому, в трьох із цих чотирьох матчів «жовто-чорні» не змогли забити. Попередній виграний домашній матч у Винниках у жовтні був особливо яскравим (8:2 над Металургом-2 у тому, ще сильнішому складі – багато з тих гравців зараз виступають у Першій лізі вже за основну клубну команду).

Одесити лише шість очок із 19-ти здобули на виїзді. 9 гостьових матчів не знають перемог. Але теж сподіваються здобути очки, щоб відірватися від Тростянця та наблизитися до Локомотива, який після останніх успіхів закріпився на 10-му місці.

Історія протистоянь: 1: +0=1–0; 0:0 (0)

Із них у Другій лізі: всі

Матч першого кола:

Реал Фарма (Одеса) - Рух-2 (Львів) - 0:0

* * *

Матч ФК Кудрівка – Металург-2 – +:– завершиться технічною перемогою через зняття резервної команди запоріжців. Чайка (Петропавлівська Борщагівка) пропускає тур через зняття з турніру Васту, а Карпати-2 (Львів) – через непарну кількість команд.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Другої Ліги

MATCHDAY! Анонс трьох матчів 28-го туру Другої ліги

У суботу стартує черговий тур Другої ліги

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. Другий етап. Восьмий тур. Анонс п'яти матчів

У суботу пройде п'ять матчів Першої ліги

Новини ПФЛ

Інгулець завоював пряму путівку в УПЛ сезону 2024/25

ПФЛ вітає ФК Інгулець (Петрове) із достроковим здобуттям прямої путівки в Прем'єр-Лігу України

Новини Другої Ліги

Гоуларт: усе життя мріяв стати професіоналом – в ЮКСА є така можливість

У Другій лізі найкращим гравцем квітня 2024 року ПФЛ спільно з "УФ" визнали бразильця ЮКСА Габріеля