Гірний: Буковина – клуб з великими амбіціями (відео)
09.07.2024

Новачок Буковини поступово набирає оптимальні кондиції

Фото: ФК Буковина


Після контрольного поєдинку «Буковини» із харківським «Металістом 1925», який завершився внічию 0:0, на кілька питань клубної пресслужби відповів форвард «жовто-чорних» Максим Гiрний.

- Зіграли з гарним суперником, командою з досвідом виступів у Прем'єр-лізі, - розпочав Максим. - Суперник у своєму складi має багато гравців, які пограли на високому рівні.

– Які завдання ставив перед вами тренерський штаб? Як ти вважаєш, чи вдалося їх виконати?

– У нас на кожну гру – не важливо товариська вона чи офіційна – максимальні завдання, тобто грати на перемогу, оскільки «Буковина» – клуб з великими амбіціями.

- Прокоментуй, будь ласка, епізод, коли ти забив м'яч у ворота «Металіста 1925», але рефері його скасував. Що було у тому епізолі?

- Рефері показав гру рукою, але мені тоді стало трохи смішно, бо м'яч рикошетом від суперника влучив мені прямо в груди і потім залетів у ворота. На мою думку, я забив чистий гол.

– «Буковина» вже перетнула екватор закарпатського збору. Розкажи, як почуваєшся, чи є вже якась фізична втома? Загалом у яких ти зараз кондиціях?

– Мої особисті фізичні кондиції ще трохи не дотягують до оптимальних. Через травму я пропустив практично все друге коло останнього сезону. Протягом цього часу я взагалі не провів жодного тренування. До повноцінних занять приступив уже у «Буковині», але кондицій поки що трохи не вистачає. Однак ми маємо ще час для підготовки, в моєму випадку необхідний для того, щоб набрати форму.

- Хто допомагає тобі якнайшвидше адаптуватися у «Буковині»?

- Є кістяк, знайомий мені ще по «Карпатах». Це Андрій Бусько, Орест Панчишин, із Юрієм Глущуком два останні роки був в «Епіцентрі». Багатьох хлопців знав заочно, часто зустрічалися на футбольних полях. Дуже приємний футбольний колектив!

- Як нападник ставиш перед собою якісь конкретні цілі у новому сезоні?

- Перед кожним сезоном ставлю собі завдання забивати більше, ніж у попередньому. Намагаюся виконувати такі завдання, оскільки голи – мій хліб та взагалі головна робота нападника.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами bukfc.com

Актуальні новини

Новини ПФЛ

КУ-2024/25. Жеребкування першого попереднього етапу наживо

Із 12:45 на YouTube-каналі УАФ почнеться жеребкування Кубка України

Новини ПФЛ

Перехідний турнір до УПЛ: анонс матчів ½ фіналу

Сьогодні пройде два півфіналу Турніру чотирьох

Новини Другої Ліги

«Для нас Друга ліга - трамплін». Лазоренко про підготовку Локомотива

Вадим Лазоренко розповів про клубну стратегію та очікування від чемпіонату 2024/25

Новини Другої Ліги

Друга ліга 2023/2024: всі найкращі в усіх командах. Друга сімка

Аналізуємо найкращих у другому футбольному дивізіоні