Непереможний Колос-2 та черговий недограний матч у Тростянці. Найцікавіші події чергового туру Другої ліги
22.10.2024

Найпомітніші події 11-го туру Другої ліги 2024/25

Фото: facebook.com/fckolos2kovalivka


Безпрограшна серія Колоса-2. Лідер групи Б – Колос-2 – на виїзді здобув мінімальну перемогу над Гірником-Спорт з рахунком 1:0. Підопічні Володимира Бондаренка – єдина команда серед усіх учасників Другої ліги, яка цього сезоне ще не програвала: вісім перемог і дві нічиї.

Гол ексгравця збірної України. Півзахисник Ігор Харатін минулого літа підписав контракт з Колосом, але через скандал був відсторонений від основної команди. Цього туру ексгравець провів матч за Колос-2 і його гол приніс перемогу над Гірником-Спорт.

Дублі граючого президента та Плакси. Нива вдома розгромила полтавську Ворсклу-2 з рахунком 3:0. У складі вінницької команди дубль оформив граючий президент клубу Артур Загорулько. На рахунку хавбека Ниви вже п’ять м’ячів і він разом із захисником ФК Чернігів Анатолієм Романченком очолює список бомбардирів групи Б.

Півзахисник Олександрії-2 Родіон Плакса також забив два м’ячі у цьому турі. Хавбек оформив дубль у ворота Локомотиву, забивши на 28-й та 29-й хвилинах.

Програшні серії Ворскли-2 та СК Вільхівці. Ворскла-2 продовжує програвати. Полтавська команда у минулому турі зазнала невдачі у поєдинку з Нивою (0:3) і ця поразка стала вже шостою поспіль для підопічних Ії Андрущак.

У чорну смугу потрапив і представник групи А – СК Вільхівці. Закарпатська команда програє в останніх трьох матчах.

Безкомпромісна Ворскла-2. Серед 20-ти команд Другої ліги залишився лише один колектив, який цього сезону ще не грав внічию – Ворскла-2. Полтавська команда здобула три перемоги і програла у восьми зустрічах.

Знову не дограли. У матчі Тростянець – Металіст 1925-2 команди зіграли лише одну хвилину, після чого прозвучала повітряна тривога. На жаль, поєдинок так і не було продовжено. Команди дограють цей матч у резервний день.

Нагадаємо, що це вже другий недограний поєдинок у Тростянці цього сезону. Раніше команда з Сумщини через тривалу повітряну тривогу не завершила гру з Колосом-2. 

Перервана «суха» серія Локомотива. Голкіпер Локомотива Владислав Закорський не пропускав м’ячі протягом 335 хвилин. «Суху» серію воротаря київської команди перервав півзахисник Олександрії-2 Родіон Плакса на 28-й хвилині матчу (0:3).

Відзначимо, що раніше голкіпер чернігівської команди Максим Татаренко не пропускав голи у свої ворота протягом 489 хвилини. Це рекордний показник сезону.

Забивний Оринчак. Півзахисник Пробою Богдан Оринчак знову забив. 31-річний хавбек відзначився у воротах Реал Фарми і впевнено лідирує у гонці бомбардирів. На його рахунку тепер десять голів у 11-ти матчах.


Цифри туру

Матчі – 9

Перемоги господарів – 2

Нічиї – 1

Перемоги гостей – 6

М’ячі – 7-12

Всього глядачів – 1180

Найбільше глядачів: Ужгород – Полісся-2 (320)

Пенальті – 4 (2 реалізовані)

Автоголи – 0

Жовті картки – 23 (господарі) – 27 (гості)

Червоні картки – 1 (господарі) – 1 (гості)

Найшвидший гол – Андрій Фесенко (Скала 1911) 4 хвилина

Найпізніший гол – Роман Дитко (Пробій), Максим Музичук (Рух-2) – 90+3 хвилина

Забивна серія: дев’ять останніх матчів – Рух-2 (21 гол), Колос-2 (16 голів)

Пропускна серія: одинадцять останніх матчів – Реал Фарма (24 голи), Ворскла-2 (18 голів).

Серія без пропущених м’ячів: Локомотив – 335 хвилин

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини ПФЛ

Збір 128 гривень для 128 ОГШБр!

Пробій із Городенки організовує збір

Новини Другої Ліги

MATCHDAY! Друга ліга. 12 тур. Анонс матчів п'ятниці

Анонс трьох матчів заключного туру осені від пресслужби ПФЛ

Новини Першої Ліги

MATCHDAY! Перша ліга. 14 тур. Анонс матчів п'ятниці

Сьогодні пройде три матчі Групи Б

Новини Першої Ліги

Кравець: приємно грати у такій конкуренції як у Групі Б Першої ліги

Герой 13-го туру у Першій лізі 2024/25 Василь Кравець розповів про перемогу над ЮКСА