YouTube-канал ПФЛ: новий рекорд підписників, трансляції Ниви і Скали 1911 у ТОП
09.08.2023

Друга ліга доєдналася і кількість підписників одразу сягнула 30 000

Минулого вікенду Друга ліга включилася на повну і це одразу якісно позначилося на показниках YouTube-канал ПФЛ. Минулого вікенду на каналі відбулося 17 матчів, їх подивилося третина мільйона глядачів, - а це 47 000 годин перегляду, додалося майже 5000 підписників і тепер їх стало більш як 30 000. І за це окремо дякуємо нашим клубам, які всі разом працюють на один результат – популяризацію в розвиток змагань Ліги.

Приємно, що канал отримав більше переглядів із рекомендацій YouTube, ніж у попередній вікенд, коли лише стартували змагання – оберти набираємо. Ці цифри – свідчать, що канал ПФЛ є серед лідерів футбольного мовлення в Україні.

Найкраще дивилися матч Карпати – Буковина (2:1), в якому інтрига тривала до фінального свистка – близько 35 000 переглядів. У ТОП Нива – Прикарпаття (1:0) та Лівий Берег – Полтава (1:3), ці матчі перетнули позначку у 20 000 переглядів.

Польща, Німеччина, Чехія, США, Італія, Велика Британія – серед лідерів країн, звідки дивляться наші матчі. Вдвічі приємно, що в Кенії і Гані також полюбляють Першу та Другу лігу. Серед міст, то тут лідирує Львів, гарно вболівають у Києві. Дніпрі, Тернополі, Харкові та Одесі. Замикають цей список міста Бурштин та Звягель.

Тож, ми прагнемо до нової позначки – 40 000 підписників. А для цього клуби та ПФЛ роблять все можливе, покращують якість трансляцій, створюють власний унікальний контент. Далі – більше! Градус напруги зростатиме від матчу до матчу і наш канал стане все більш популярним у вболівальників. Тому обов`язково вже підпишіться на наш канал, щоб не пропустити щирі емоції, які приносять змагання ПФЛ.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Мизюк: рівень Першої ліги минулого сезону був високим

Футболіст захисту львівських Карпат Олександр Мизюк поділився враженнями від минулого сезону

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Сезон 2023/24. Успіхи бомбардирів

Батальський та Палагнюк змінили рейтинг найкращих бомбардирів в історії Першої ліги

Новини Першої Ліги

Найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24 (відео)

До вашої уваги найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24

Новини Першої Ліги

179 дебютантів: підсумки сезону 2023/24 у Першій лізі

У всіх матчах Першої ліги 2023/2024 зіграло 553 гравці