Маркевич: цілісної гри у Карпат ще немає (відео)
22.12.2023

Головний тренер Карпат Мирон Маркевич проаналізував осінню частину сезону

Фото: ФК Карпати


Головний тренер Карпат Мирон Маркевич поділився враженнями від виступу своєї команди в осінній частині сезону Першої ліги ПФЛ. Нагадаємо, що львів’яни виграли групу А.

Підсумку першого етапу

- Насамперед хочу подякувати вболівальникам, які за нас переживали та з розумінням ставилися, - підкреслив Маркевич. - Спочатку у нас не все виходило, але терпіли і рухалися вперед. Наприкінці сезону це вже були зовсім інші Карпати. З минулорічного складу залишилися Чачуа, Рябов, Ільющенков… На формування команди потрібен був час, але вважаю, що з своєю роботою впоралися. Цілісної гри у Карпат ще немає. Можливо, лише у домашній грі з Агробізнесом команда з початку і до кінця виконала тренерські настанови. Стабільності поки що не вистачає. Над цим працюватимемо у міжсезоння. Треба з максимальним налаштуванням грати з першої і до останньої хвилини.

Про Карпати-2

- За нашою молоддю ми слідкуємо. Молоді футболісти продемонстрували пристойний результат у конкуренції з дорослими футболістами. Це додає оптимізму на майбутнє. Хочу, щоб і в нашої дитячої школи була така ж база, як і в основної команди.

Плани на весну

- Безумовно, Карпати мають за підсумком сезону вийти в УПЛ. Для цього зробимо все, що в наших силах. Навесні гратимемо десять матчів з найсильнішими суперниками. Вся боротьба ще попереду. Налаштовуватимемо гравців на непрості протистояння. Не треба записувати Карпати в чемпіони ще до початку весняної частини сезону, - сказав Мирон Богданович для пресслужби ПФЛ.

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Восьмий тур. Яскраві голи (відео)

ТОП-5 голів груп «Чемпіонська» та «Вибування»

Новини Першої Ліги

Студенко: в заключних матчах Гірника-Спорт все залежить від нас

ПФЛ і Sport Arena називають героя восьмого туру в Першій лізі - це нападник Гірника-Спорт Студенко

Новини Другої Ліги

Лідери беруть своє! Підсумки 28-го туру Другої ліги

Помітні події 28-го туру Другої ліги

Новини Першої Ліги

200-й гол Ниви, 200-й матч Задої – головне про восьмий тур другого етапу Першої ліги

Восьмий тур Першої ліги груп «ЧЕМПІОНСЬКА» та «ВИБУВАННЯ» мовою чисел та фактів