Головко: Дружба спробує виграти Меморіал Макарова
30.01.2024

Один із лідерів Дружби Максим Головко про початок зимових зборів

Фото: ПФК Дружба


Віце-капітан Дружби Максим Головко поділився враженнями від стартових матчів Меморіалу Макарова. Відзначимо, що представники Другої ліги переграли Оболонь U-19 (5:0), а також зіграли внічию 1:1 з Полісся (Ставки).

- Поки важкувато дається цей ігровий цикл, - говорить Максим в інтерв’ю клубному сайту.

Гол юним «пивоварам»

- Маю золоте правило — для виграшу нам потрібні голи, і байдуже, хто спрямує м’яча в ціль. А матч з оболонцями починався з того, що саме я змарнував аж два моменти, до того ж один — на добиванні в порожні ворота. Добре, що вдалося забити з третьої спроби — головою, це також допомогло команді.

Принциповий суперник

- Не сприймайте мої слова пафосними, але насправді кожний суперник, граючи з нами, налаштовується навіть не стовідсотково — на тисячу зусиль! Так і раніше було, тим паче зараз, коли Дружба має професіональний статус. Тож і в матчі зі ставським Поліссям було важко.

Надто — у стартові 15 хвилин, коли ми не могли знайти свою гру і допускали надмірно багато браку навіть в елементарних ігрових ситуаціях, а суперник використовував наші помилки. Не забувайте — Дружба тільки почала підготовку до регулярних змагань і спаринги грає під серйозним тренувальним навантаженням.

Фото: ПФК Дружба


Награвання складу

- Звичайно, до оптимального кадрового варіанту насправді ще дуже далеко. Попереду підготовчі збори й багато контрольних зустрічей з кваліфікованими суперниками. Готуємося ми, тренери збирають інформацію й аналізують — фахова робота лише почалася.

Завдання на Меморіал Макарова

- Ні для кого не є секретом, що Дружба прагне вигравати щоразу, коли виходить на поле, — від матчу до матчу. Маємо завдання вигравати кожний поєдинок і, звісно, спробуємо виграти й Меморіал Макарова. Так, турнір підготовчий, це розуміють усі, але й престижний, - підкреслив Головко.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Мизюк: рівень Першої ліги минулого сезону був високим

Футболіст захисту львівських Карпат Олександр Мизюк поділився враженнями від минулого сезону

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Сезон 2023/24. Успіхи бомбардирів

Батальський та Палагнюк змінили рейтинг найкращих бомбардирів в історії Першої ліги

Новини Першої Ліги

Найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24 (відео)

До вашої уваги найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24

Новини Першої Ліги

179 дебютантів: підсумки сезону 2023/24 у Першій лізі

У всіх матчах Першої ліги 2023/2024 зіграло 553 гравці