Ничипоренко: вінницька Нива намагатиметься досягнути прогресу навесні
31.01.2024

Півзахисник Ниви В Олег Нечипоренко вважає, що команда рухається в правильному напрямкові

Фото: ФК Нива В


Хавбек вінницької Ниви Олег Ничипоренко розповів про міжсезоння, поділився планами на 2024 рік, а також відзначив своїх улюблених футболістів.

- Відпустка пройшла добре і швидко, - підкреслив клубній пресслужбі 30-річний гравець. - Проводив час зі своєю сімʼєю та друзями, оскільки під час чемпіонату менше з ними бачусь. Можна сказати, що більше часу був дома.

Функціональний стан

- Загалом почуваюся добре. Під час відпустки тренери давали індивідуальну програму кожному гравцю задля того, щоб підтримувати свою форму. Тому невеликий фундамент вже заклав. Збори проходять завжди важко. Але всі розуміють, що ми працюємо, щоб в кожній грі чемпіонату досягати позитивного результату.

Причини нестабільності

- У нас молода команда, багато нових гравців прийшли перед сезоном. У Ниви з Вінниці зроблені всі умови для розвитку гравців. Вважаю, що потрібен час команді задля виконання поставлених задач. Ми рухаємось в правильному напрямку. Всі працюють на максимум на кожному тренуванні. Постараємось в другій частині сезону покращити ситуацію в турнірній таблиці  і порадувати наших вболівальників.

Шлях до професіоналів

- Із сьомого по 11-й клас навчався в Києві в Республіканському вищому училищі фізичної культури. Після закінчення мав грати в Житомирі в Другій лізі чемпіонату України. Але в команді виникли труднощі з фінансуванням, і вона припинила своє існування. Тоді вступив до Університету ім. Івана Франка на факультет фізичного виховання. Потім працював і водночас грав за аматорські команди. Тільки в 25 років потрапив до ФК Агробізнес. Цей професіональний клуб приймав участь в Першій лізі. Хоч до цього думав, що не буду грати на такому рівні. Далі був футбольний клуб Епіцентр, за який я провів 3.5 роки. І станом на сьогодні — Нива (Вінниця).

Дебют за Ниву

- Емоції були змішаними. Це був новий виклик для мене, нова команда. Хотів показати себе якнайкраще, але травмувався в дебютній грі. Тому був засмучений і незадоволений.

Комфортна позиція

- Граю на позиції центрального півзахисника, опорного. Можу зіграти крайнього і центрального захисника. Я комфортно себе почуваю на позиції як опорного, так і центрального захисника. Готовий грати на будь-якій позиції. Головне, щоб я приносив користь команді на футбольному полі.

Найкращі гравці та найсильніший чемпіонат

- Для мене найкращим центральним півзахисником був Зінедін Зідан, опорним — Дженнаро Гаттузо. А центральний захисник — Паоло Мальдіні. Найсильнішою лігою світу вважаю АПЛ, але зараз вболіваю за Жирону. Намагаюсь не пропускати матчі. Дуже якісний, сучасний футбол демонструють. І приємно, що в складі команди грають два українці. Проте, якби обирав за яку команду грати, то обрав би Мілан.

Вдячність воїнам

- Насамперед хочу подякувати нашим воїнам ЗСУ, серед яких є наші ультрас. Завдяки їм ми можем займатися своєю улюбленою справою , насолоджуватися життям. Дякую нашим вболівальникам за їхню підтримку, ми граємо для них. Продовжуйте вірити і підтримувати команду.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами niva-v.com.ua

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Мизюк: рівень Першої ліги минулого сезону був високим

Футболіст захисту львівських Карпат Олександр Мизюк поділився враженнями від минулого сезону

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Сезон 2023/24. Успіхи бомбардирів

Батальський та Палагнюк змінили рейтинг найкращих бомбардирів в історії Першої ліги

Новини Першої Ліги

Найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24 (відео)

До вашої уваги найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24

Новини Першої Ліги

179 дебютантів: підсумки сезону 2023/24 у Першій лізі

У всіх матчах Першої ліги 2023/2024 зіграло 553 гравці