Барсуков забиває, Звягель пригальмовує - все найцікавіше про 21 тур у Другій лізі
02.04.2024

П'ять подій 21-го туру Другої ліги

Фото: ФК Звягель


Осічка лідера

Сім матчів поспіль вигравав Звягель. Успішну серію лідер розпочав ще 11 жовтня минулого року у виїздному матчі з Кудрівкою (4:0). А завершив її цього туру у гостях, розписавши мирову з пристоличною Чайкою (2:2). Попри осічку, підопічні Миколи Гібалюка зберегли за собою першу сходинку, однак подарували шанс конкурентам. У ЮКСА вже стільки ж очок (44) і на три менше у Дружби. Боротьба триває.


Чорна смуга кременчужан

Кремінь-2 б'є антирекорди. Аутсайдер ніяк не може перервати безвиграшну серію, що триває ще з початку минулого сезону (!). В нинішньому чемпіонаті в активі кременчужан усього один заліковий бал, а загалом уже 34 матчі без успіху.


Барсуков наступає

Поки Ндукве підкорює вершини УПЛ, а Загорулько відпочивав зі своєю Нивою, Сергій Барсуков (на фото) часу не гаяв. Він реалізував пенальті у грі з молоддю Карпат і допоміг Реал-Фармі здобути важливе очко (1:1). Обдарований форвард ще на крок наблизився до лідерів бомбардирських перегонів - тепер у його активі 10 влучних пострілів.


Невдалі рідні стіни

Вважається, що вдома й стіни допомагають. Але цей вислів не завжди працює. Приклад? Будь ласка! Тростянець, який програв четвертий поспіль матч на арені імені Куца: 0:3 від ЮКСА, 0:1 від Звягеля, 1:3 від Кудрівки і нарешті 0:1 від Скали 1911. Крапку поки не поставлено.


Дебютант Баранов

У столиці дебютував з Кудрівкою тренер Василь Баранов. Молодий фахівець, який раніше працював у системі Зорі та Ворскли, взимку пристав на пропозицію клубу з Чернігівщини. 0:0 з амбітним Локомотивом - будемо вважати, прем'єра Баранова вдалася.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Мизюк: рівень Першої ліги минулого сезону був високим

Футболіст захисту львівських Карпат Олександр Мизюк поділився враженнями від минулого сезону

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Сезон 2023/24. Успіхи бомбардирів

Батальський та Палагнюк змінили рейтинг найкращих бомбардирів в історії Першої ліги

Новини Першої Ліги

Найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24 (відео)

До вашої уваги найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24

Новини Першої Ліги

179 дебютантів: підсумки сезону 2023/24 у Першій лізі

У всіх матчах Першої ліги 2023/2024 зіграло 553 гравці