Надійна оборона лідерів. Друга ліга. Підсумки 25-го туру
24.04.2024

Помітні події 25-го туру Другої ліги

Фото: СК Чайка


Прем'єра Вірта. На посаді головного тренера "містян" дебютував Юрій Вірт. З новим тренером Звягель переграв молодь Карпат (2:0). Відомий фахівець, який успішо працював із Вересом, на цій посаді замінив виконуючого обов'язки головного тренера Миколу Гібалюка, котрий, в свою чергу, перейшов у Полісся.

Фото: ПФК Звягель


Лідер серед стрільців. Гол Артура Загорулька на останніх хвилинах зустрічі з Локомотивом не дозволив здобути Ниві бодай очко (1:2), однак став важливим особисто для форварда. Це - 16-й для нього м'яч у турнірі. Граючий президент вінницького клубу вийшов на чисте перше місце у списку бомбардирів, випереджаючи на один гол Дениса Ндукве, який з весни виступає в елітному Поліссі.

Результативна ЮКСА. Команда з Тарасівки - друга за результативністю. 54 голи в 23-х матчах оформили її гравці. У семи випадках громили суперників. Останній приклад - гра з молоддю Руху (4:0). Зазначимо, що безпосередню участь у цій перемозі взяли бразильські легіонери ЮКСА, котрі забили три з чотирьох командних м'ячів.

Безгольові одесити. Останні зустрічі радощів прихильникам Реал-Фарми не принесли - три поразки поспіль із загальним рахунком 0:6. Востаннє одесити здобували очки в 21-му турі, тоді ж і забивали востаннє (нічия з Карпатами-2 - 1:1). Команда Андрія Пархоменка не може відзначитися вже 323 хвилини.

Фото: ФК Реал Фарма


"Сухарики" Звягеля з Чайкою. Дуже надійною обороною відзначаються лідери. Звягель з Чайкою в цьому турі встановили чергові досягнення. Команда з Житомирщини провела вже 12-й "сухий" поєдинок, стільки ж стало і в активі пристоличного колективу. А ось ЮКСА, що очолює турнірну таблицю, відстає за цим показником на одну гру.

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Мизюк: рівень Першої ліги минулого сезону був високим

Футболіст захисту львівських Карпат Олександр Мизюк поділився враженнями від минулого сезону

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Сезон 2023/24. Успіхи бомбардирів

Батальський та Палагнюк змінили рейтинг найкращих бомбардирів в історії Першої ліги

Новини Першої Ліги

Найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24 (відео)

До вашої уваги найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24

Новини Першої Ліги

179 дебютантів: підсумки сезону 2023/24 у Першій лізі

У всіх матчах Першої ліги 2023/2024 зіграло 553 гравці