Лідери беруть своє! Підсумки 28-го туру Другої ліги
14.05.2024

Помітні події 28-го туру Другої ліги

Фото: ФК Рух


Лідери без осічок. Дуже щільно серед лідерів. ЮКСА - 59 очок, у Дружби зі Звягелем по 58. Тому не дивно, що це тріо останній тур провело на максимумі, осічок ніхто не припустився. Їхні звитяги, що цікаво, - гостьові.

Невдалий початок Бакалова. Знаний фахівець очолив Тростянець напередодні зустрічі з Чайкою. Фактично він керував діями команди, але якщо відштовхувавтися від протоколу - ще виконуючий обов'язки Володимир Прокопіненко. Перший млинець Юрія Бакалова вийшов глевким - поразка з рахунком 0:2.

Тростянець - Чайка - 0:2. Фото: СК Чайка


Останні хвилини Звягеля. 90+ - це час команди Юрія Вірта. У трьох матчах під його керівництвом Звягель виривав очки на доданих арбітром хвилинах. На 90+5-й - з Дружбою (1:1), на 90+2-й - з Кудрівкою (1:1) і знову на 90+5-й - з Рухом-2 (2:1). Одразу видно, що містяни грають до кінця, аж поки не пролунає фінальний свисток.

Сомов забиває. У розгромі Кудрівки (3:0) безпосередню участь взяв головний снайпер Дружби. Іван Сомов поклав початок успіху, відкривши рахунок на 33-й хвилині. Символічно, що для 11-го номера мирівців цей гол став 11-м у яскравому сезоні.

Іван Сомов №11. Фото: ФК Кудрівка


Парад дуплетистів. П'ять матчів - три дублі. Два з них глядачі побачили у битві Карпат-2 і Локомотива (3:2): львів'янин Матвій Буренко двічі відзначився за чотири хвилини, а "залізничнику" Богдану Козію для цього знадобилося 22 хвилини. Чверть години (з урахуванням трьох компенсованих хвилин) пішло на оформлення дуплету у Владислава Клименка з Чайки.

Карпати-2 - Локомотив. Фото: ФК Карпати

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Мизюк: рівень Першої ліги минулого сезону був високим

Футболіст захисту львівських Карпат Олександр Мизюк поділився враженнями від минулого сезону

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Сезон 2023/24. Успіхи бомбардирів

Батальський та Палагнюк змінили рейтинг найкращих бомбардирів в історії Першої ліги

Новини Першої Ліги

Найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24 (відео)

До вашої уваги найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24

Новини Першої Ліги

179 дебютантів: підсумки сезону 2023/24 у Першій лізі

У всіх матчах Першої ліги 2023/2024 зіграло 553 гравці