ЮКСА - королі розгромів! Підсумки 29-го туру Другої ліги
23.05.2024

Помітні події 29-го туру Другої ліги

Фото: ФК ЮКСА


Незабивна Одеса. Шість останніх матчів Реал-Фарма програла. Але навіть не цією жахлихою серією мають бути стурбовані керівники та тренери одеської команди. Погано те, що підопічні Андрія Пархоменка не можуть вразити ворота суперників упродовж уже 593 хвилин. Є шанс виправитися в останньому турі з Тростянцем.

Вінницький стрілець. Поки інші мовчать, Артур Загорулько забиває. І допомагає своїй Ниві здобувати очки. Граючий президент вінницької команди у переможній грі з Реал-Фармою (4:0) оформив свій черговий, вже 17-й гол у сезоні. За цим показником йому немає рівних. Щоб наздогнати лідера серед стрільців, Богдану Семенцю з Чайки необхідно в заключній грі сезону - із Локомотивом - відзначитися п'ять разів.

"Джокер" Локо. Яну Каранзі, дійсно, вправному нападнику Локомотива, добре вдається підсилювати командну гру з лави. В його активі - вже чотири голи після виходів на заміну. З молоддю Кременя 23-річний форвард "залізничників" провів на полі менш як пів години, але свою справу зробив - влучним ударом на 87-й хвилині підсумував зустріч (3:0).

Компенсований час Звягеля. Неймовірно, проте - факт: у чотирьох з п'яти матчів під керівництвом Юрія Вірта Звягель зміг досягти результату після 90-ї хвилини. Тобто в компенсований арбітрами час. З Дружбою (1:1) і Кудрівкою (1:1) "містяни" врятувалися від поразок на 90+5-й та 90+2-й хвилинах, а Рух-2 (2:1) і Скалу 1911 (1:0) обіграли завдяки результативним пострілам на 90+5-й та 90+3-й хвилинах відповідно.

Королі розгромів. ЮКСА вдруге в сезоні розгромив Тростянець (4:0). На Сумщині в матчі першого кола дебютант Другої ліги зіграв скромніше - 3:0. А загалом в активі футболістів з Тарасівки аж вісім великих звитяг - від 3:0 до 8:1. Справжні королі!

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Формат сезону 2024/25: як гратимуть Перша та Друга ліги

Серед інших питань на Конференції ПФЛ визначалися з форматом проведення турніру на новий сезон. Є нововведення.

Новини ПФЛ

На старті сезону 2024/25: склад учасників Першої та Другої ліг

На VІ Конференції ПФЛ України було обговорено та проголосовано, зокрема, за розподіл команд між групами різних ліг

Новини ПФЛ

Обрано Центральну раду Професіональної футбольної ліги

Чергові рішення VІ Конференції ПФЛ

Новини ПФЛ

VI Звітно-виборна Конференція ПФЛ: підсумки, аудит, лауреати

У столиці відбулася VI Звітно-виборна Конференція ПФЛ