Матч Другої ліги - у роздільній здатності 4K
27.05.2024

Календарний матч Карпати-2 – Кремінь-2 був показаний у 4К-якості

Заключний 30-й тур у Другій лізі не тільки визначив чемпіона, приніс чимало емоцій і порадував фанів. Уперше в історії цих змагань уболівальники змогли побачити трансляцію одного з матчів у високій якості з роздільною здатністю 4К. Це стало можливим завдяки тому, що Карпати замовили для матчу своєї молодіжної команди у компанії Наживо TV трансляцію з роздільною здатністю у 3840 x 2160 пікселів. І це є свідченням того, що змагання у Другій лізі залучають все більше прихильників.

Трансляцію зі Львова подивилися близько 3000 глядачів, а Карпати-2, які посіли в підсумку п’яту сходинку, зіграли внічию з останньою командою чемпіонату Кременем-2 (0:0).

«Компанія Наживо TV закупила та отримала нагоду випробувати сучасну апаратуру, здатну транслювати у роздільній здатності 4К, - говорить керівник компанії Віталій Крутяков. – Гадаю, експеримент вдався і вболівальники залишилися задоволені побаченим. Наступного сезону плануємо транслювати у високій якості матчі не лише Другої, а й Першої ліги».

Нагадаємо, у 2022 році клуби змагань ПФЛ погодили об’єднати зусилля задля стандартизації та об’єднання всіх трансляцій на одній платформі. Другий сезон поспіль всі матчі змагань Першої та Другої ліги можна побачити в одному місці – на YouTube-каналі ПФЛ! Станом на сьогодні на канал підписані 48 000 підписників.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Мизюк: рівень Першої ліги минулого сезону був високим

Футболіст захисту львівських Карпат Олександр Мизюк поділився враженнями від минулого сезону

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Сезон 2023/24. Успіхи бомбардирів

Батальський та Палагнюк змінили рейтинг найкращих бомбардирів в історії Першої ліги

Новини Першої Ліги

Найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24 (відео)

До вашої уваги найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24

Новини Першої Ліги

179 дебютантів: підсумки сезону 2023/24 у Першій лізі

У всіх матчах Першої ліги 2023/2024 зіграло 553 гравці