"Ставка на молодих гравців". ФК “Revera 1908” відроджує своє існування
11.07.2024

Перший футбольний клуб в історії Івано-Франківська повідомляє про початок нової ери

Фото: ФК Ревера 1908


ФК Revera 1908 – це не просто футбольний клуб. Це історія, традиції та пристрасть до чесної гри. Як повідомили на презентації клубу він завжди підтримував власні цінності та продовжувить це робити, стоячи на варті дитячих мрій та амбіцій.

Історія клубу

ФК Revera 1908 був заснований у 1908 році та став символом футбольної історії Івано-Франківська. У 2024-му починається відродження клубу вогняно-сталевих - його нова ера. Засновники впевнені, що команда зможе стати точкою підключення українських футболістів до світової футбольної мережі. Назва клубу походить від латинського вислову “re vera”, що означає “істинно”, “те, що справжнє”.

Сезон 2024/25

З сезону 2024/25 клуб представлятиме Івано-Франківськ у Другій професіональній лізі, а команда U-19 – у чемпіонаті області (Перша ліга). У клубі вірять, що талановиті футболісти краю зможуть конкурувати з найкращими гравцями Європи та світу. Менеджери та тренери Revera 1908 зроблять все можливе для цього.

Футбольна Академія Ревера 1908

Футбольна Академія Ревера 1908 підтримує дитячі мрії, допомагаючи юним футболістам перетворити пристрасть до гри у професійну кар'єру. В ній займаються діти від п'яти до 17 років, забезпечуючи їм професіональний підхід та розвиток.

Ціль - клуб та академя за топовими світовими стандартами

Президент ФК “Revera 1908” Олександр Бубен підкреслив, що наявність декількох повноцінних професіональних футбольних клубів в місті породжує конкуренцію, яка створює додатковий інтерес як і для містян, так і для всього регіону. “З сезону 2024/25 ФК “Ревера 1908” представлятиме Івано-Франківськ на національному рівні у Другій лізі змагань ПФЛ. Наша ціль - побудувати клуб та академію за топовими світовими стандартами, щоб бути провайдерами для регіону, а саме щоб діти та дорослі, які проживають в радіусі 150 км, мали доступ до світового футболу”

“Коли ми мріяли, а потім обговорювали візію майбутнього ФК Ревера, ми всі однозначно обрали європейський вектор розвитку, європейське футбольне майбутнє для Ревери 1908. Переконаний, що ми можемо стати провайдером і точкою підключення нашого футбольного міста та краю до світової футбольної мережі".

Ставка - на молодих талановитих футболістів

“Наші гравці готові до нових викликів та перемог. Ми прагнемо розвивати таланти”, - переконаний головний тренер ФК “Revera 1908” Ярослав Матвіїв. “Наші плани дуже амбітні, в нас є вектор розвитку, є стратегія, якої ми будемо дотримуватись, буде ставка на молодих талановитих футболістів, яких ми будемо розвивати і маю надію, що в подальшому вони зацікавлять великі клуби не тільки України, але й Європи”

“Ми розпочали підготовку 27 числа (червня), уже через декілька днів завершиться перший навчально-тренувальний збір. На сьогодні ми вже зіграли 2 товариських матчі, 2 - ще попереду.Наше завдання зараз ознайомитись з Другою лігою, закріпитись там і спробувати показати на що ми спроможні”.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ФК Ревера 1908

Актуальні новини

Новини Другої Ліги

Друга ліга 2023/24: бомбардирський титул Загорулька, голи на першій та 90+6 хвилинах

Другий статистичний ракурс наших підсумків сезону – голи та все, що з ними пов’язано.

Новини Другої Ліги

Ковалюк: Пробій ставить перед собою максимальні завдання

Наставник НК Пробій відповів на питання клубної пресслужби

Новини ПФЛ

Каденко: рішення синхронізувати календарі — ключове для нормального старту сезону 2024/25

Серед інших рішень, які розглядала Центральна рада ПФЛ, — питання переносу старту нового чемпіонату.

Новини ПФЛ

Правила гри 2024/25: зміни для травмованих і капітана команди

До Комітету арбітрів Української асоціації футболу надійшли офіційні документи від Міжнародної ради футбольних асоціацій (IFAB)