Шалаєв: Гірник-Спорт прагне повернутися до Першої ліги
18.07.2024

"Ferrexpo ухвалило прийнято рішення про збільшення бюджету ФК Гірник-Спорт"

Фото: ФК Гірник-Спорт


Спортивний директор Гірника-Спорт Олексій Шалаєв розповів про фінансову ситуацію у клубі, а також наголосив на амбітних завданнях, які ставляться перед командою.

Фінансова ситуація

- З перших днів війни зберігати ті стандарти футбольного життя, які були в нас до 24 лютого 2022 року, дуже важко. Вони змінилися і, нажаль, не в найкращий бік. З моменту коли розпочалася війна, її наслідки одразу відчули усі сфери нашого життя, у тому числі й бюджет ФК Гірник-Спорт.

Деякі клуби одразу взяли паузу, ми ж вирішили брати участь у чемпіонаті и зібрати команду, навіть незважаючи на те, що бюджет клубу був зменшений. Ми із розумінням підійшли до цього рішення з боку нашого головного партнера – компанії Ferrexpo, адже нікому не треба пояснювати, що зараз основні зусилля спрямовані на підтримку наших воїнів, які боронять Україну від ворога.

Завдання на сезон

- Цього року ФК «Гірник-Спорт» святкує свої 30-річчя, але, нажаль, так співпало, що ми втратили місце у Першій лізі і готуємося до виступів у Другій лізі чемпіонату України. Спільно із керівництвом компанії Ferrexpo нами було прийнято рішення про збільшення бюджету ФК Гірник-Спорт, аби виконати головне завдання на сезон – повернутися до Першої ліги. Бюджет буде збільшено з другого півріччя поточного року, відповідно й наша ціль – повернутися у Першу лігу та гідно представляти наше красиве та найкраще місто Горішні Плавні на футбольній карті України.

Прагнемо перемагати у кожному матчі.

Тренерський штаб

- Ми продовжуємо співпрацю із тренерським штабом на чолі з Валерієм Куценком. Адже я впевнений, що в тих умовах і в тому моменті часу, де ми знаходимося він, як молодий фахівець є ідеальною кандидатурою, яку ми на сьогодні бачимо у якості головного тренера Гірника-Спорт. На сьогодні Валерій Куценко – це та постать, яку ми як і раніше, бачили на посаді головного тренера ФК Гірник-Спорт, враховуючи ті умови, в яких ми живемо.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Другої Ліги

Друга ліга 2023/24: тріумф дебютантів, майже третина надрезультативних ігор

Здаємо в архів минулий сезон Другої ліги – в серії статей на нашому сайті оглянемо головні тенденції та факти чемпіонату 2023/24

Новини Другої Ліги

Пархоменко: Реал Фарма – це проєкт для розвитку місцевих юнаків

Пархоменко про підсумки сезону і виховання молодих футболістів

Новини Другої Ліги

Друга ліга 2023/24: бомбардирський титул Загорулька, голи на першій та 90+6 хвилинах

Другий статистичний ракурс наших підсумків сезону – голи та все, що з ними пов’язано.

Новини Другої Ліги

Ковалюк: Пробій ставить перед собою максимальні завдання

Наставник НК Пробій відповів на питання клубної пресслужби