VI Звітно-виборна Конференція ПФЛ: підсумки, аудит, лауреати
13.06.2024

У столиці відбулася VI Звітно-виборна Конференція ПФЛ

У четвер, 13 червня 2024 року, в Будинку футболу зібралися члени ПФЛ і почесні гості VI Звітно-виборної Конференції ПФЛ. Пресслужба ПФЛ – про головні рішення засідання.

На засідання VI Звітно-виборної Конференції ПФЛ під головуванням президента організації Олександра Каденка зібралися представники клубів-членів ПФЛ у необхідному для проведення заході кворумі, а також наші гості – перший віцепрезидент УАФ Павло Бойчук та Голова ВПС "Футбол України" Ігор Гатауллін.
17 питань було винесено на порядок денний Конференції.
Присутні заслухали звіт Президента ПФЛ про роботу за період з 29 вересня 2020 року до 13 червня 2024 року, звіт аудиторської компанії про фінансово-господарську діяльність ПФЛ за період з 01.07.2020 до 31.05.2024.
До уваги учасників і гостей Конференції було наведено підсумки проведення Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПФЛ сезону 2023/24 в обох дивізіонах – Першій і Другій лігах. Було затверджено підсумки та проведено нагородження лауреатів серед найкращих пресслужб. А також оголосили переможців у двох номінаціях, яких обирали клуби шляхом голосування:

Перша ліга

«НАЙКРАЩИЙ ТРЕНЕР»
Владислав Лупашко (Інгулець)
«НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ»
Амбросій Чачуа (Карпати)


Друга ліга

«НАЙКРАЩИЙ ТРЕНЕР»
Сергій СИЗИХІН (СК Чайка)
«НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ»
Артур Загорулько (Нива В)

Важливим пунктом Конференції було обрання Президента ПФЛ. Як ми вже повідомляли, клуби-члени ПФЛ переобрали на цю посаду чинного президента Професіональної футбольної ліги України Олександра Каденка за одноголосної підтримки голосуючих (сам Олександр Валентинович утримався при цьому голосуванні).
Затверджено також нову редакцію Статуту Професіональної футбольної ліги України, Положення та Регламент Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги сезону 2024/25, кошторис надходжень та витрат ПФЛ на сезон 2024/25, план-календар Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Першої та Другої ліги сезону 2024/25, проєкт договору з Громадською спілкою «Українська асоціація футболу» про організацію та проведення змагань серед команд клубів ПФЛ на змагальні сезони 2024/25, 2025/26, 2026/27, 2027/28. Розглянуто багато інших важливих питань.
Пресслужба ПФЛ продовжить знайомити вас із рішеннями Конференції в наших наступних публікаціях.

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Опанасенко: за підбором виконавців Полтава може розраховувати на трійку найкращих

Досвідчений захисник СК Полтава Євген Опанасенко про перспективи команди в наступному сезоні

Новини Першої Ліги

Жабченко та Безсмертний піднялися в рейтингу тренерів-гвардійців

У нинішній статистичній добірці присвяченій Першій лізі мова піде про головних тренерів

Новини Першої Ліги

Рекордсмени: арбітри та асистенти арбітра у Першій лізі

Заур Курбанов увійшов в історичну трійку асистентів арбітрів Першої ліги

Новини Першої Ліги

Чижевський: переможемо у війні – будуть серйозніші завдання

Головний тренер Агробізнеса про минулий сезон, зміни у команді та перспективи клубу