"Золотий" дебютант! Підсумки 30-го туру Другої ліги
28.05.2024

Помітні події 30-го туру Другої ліги

Фото: ФК Скала 1911


Реал-Фарма забиває. Одесити нарешті відзначилися взяттям воріт - після шести "нульових" ігор. Жахлива серія Реал-Фарми перервалася на позначці в 661 хвилину, проте інша серія - програшна - триває. Команда Андрія Пархоменка поступилася в семи останніх матчах.


Золота прем'єра Дружби. Дебютний сезон вийшов для вчорашнього учасника аматорських змагань яскравим та історичним. Дружба в рік дебюту серед професіоналів завоювала золоті нагороди, а разом із ними - пряму путівку в Першу лігу. Золотим для мирівців став поєдинком у Стрию - мінімальна перемога (1:0) дозволила в останній момент обійти в турнірній таблиці клуби ЮКСА та Звягель.


Матч-прощання Кременя-2. Безгольовою нічиєю завершили поєдинок з двійкою Карпат їхні однолітки з Кременя. Прощання з Другою лігою вийшло на мажорній ноті. Кременчук у наступному сезоні буде представлений у Другій лізі основним Кременем, який вилетів з Першої ліги. Шкода другу клубну команду, бо на неї, скоріш за все, чекає розформування.


Читайте також: Матч Другої ліги - у роздільній здатності 4K



Найбільша звитяга Тростянця.Команда з Сумщини, якою впродовж сезону керували по черзі три тренери (Валерій Шаповалов, Володимир Прокопіненко та Юрій Бакалов), надрезультативністю не відзначалася. Три голи - то був максимум Тростянця. А тут одразу шість. Гравці Реал-Фарми відчули на собі всю міць атакуючої ланки суперника. Найбільшою звитягою (6:1) містяни закінчують цей сезон.


Хет-трик Сліпухіна (на фото). Заключний матч сезону із Реал-Фармою (6:1) надовго запам'ятає Андрій Сліпухін із Тростянця. Обдарований півоборонець забив половину командних м'ячів. Хет-трик усього за 32 хвилини (39, 44, 71). До слова, це перший в його кар'єрі "трюк з капелюхом".

 

Пресслужба ПФЛ

Актуальні новини

Новини Першої Ліги

Мизюк: рівень Першої ліги минулого сезону був високим

Футболіст захисту львівських Карпат Олександр Мизюк поділився враженнями від минулого сезону

Новини Першої Ліги

Перша ліга. Сезон 2023/24. Успіхи бомбардирів

Батальський та Палагнюк змінили рейтинг найкращих бомбардирів в історії Першої ліги

Новини Першої Ліги

Найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24 (відео)

До вашої уваги найкращі сейви груп «Чемпіонська» та «Вибування» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24

Новини Першої Ліги

179 дебютантів: підсумки сезону 2023/24 у Першій лізі

У всіх матчах Першої ліги 2023/2024 зіграло 553 гравці