Яким чином можна зарядити лептоп від павербанку
27.04.2024

Якщо людина працює віддалено та часто стикається з відключеннями світла

Якщо людина працює віддалено та часто стикається з відключеннями світла, їй варто ознайомитися з актуальними методами зарядки ноутбука не від мережі. Одним з вдалих варіантів є під’єднання лептопа до потужного павербанка. При цьому, потрібно обирати спеціальний девайс тому, що звичайні підходять лише для смартфонів. 

Подібні пристрої, зазвичай мають великий обсяг та потужність, які відповідають системним вимогам сучасних настільних гаджетів. Але, й коштують такі зарядні пристрої не так мало, тому варто розібратися детальніше. Тим часом якщо потрібно відволіктися, ігрові автомати від VIP Casino допоможуть у цьому завдяки демо-режиму. 

Про параметри Power Bank, які потребують уваги

На сучасному ринку зустрічаються різні варіації павербанків, але для ноутбуків потрібно вибирати девайси на 19 або 20 вольтів. Щобільше, треба акцентувати на мінімальній ємності у 20 000 мАг та наявності інтерфейсів на кшталт USB-C (PD) або DC. Також, серед бажаних характеристик знаходяться:

  • Мінімальна потужність вихідного струму 2 ампери;

  • Потужність від 40 Вт, яка забезпечить швидкий обіг заряду;

  • Популярність бренду та гарні відгуки в інтернеті;

  • Вартість до 7 000 грн.

Окремо, варто перевірити, чи сумісний конкретний пристрій з лептопом. Також, бажано, щоб девайс мав спеціальний захист від перепадів напруги та надлишкової зарядки. І насамкінець, треба пам’ятати, що гаджет низької якості може зашкодити лептопу, тому не варто заощаджувати на бренді.

Процес з’єднання ноутбука з павербанком та процедура зарядки

У разі, якщо людина придбала надійний зарядний механізм, їй залишається лише перевірити його на практиці. Тож, спочатку треба під’єднати лептоп до павербанка за допомогою кабелю USB. До прикладу, якщо обидва гаджети мають порти USB-C, підійде подвійний кабель USB-C — USB-C.

Коли пристрої успішно з’єднано, можна активувати процедуру зарядки. Для цього потрібно увімкнути Power Bank та натиснути спеціальну клавішу. А, щодо загального часу зарядки, він залежить від кількості мАг на “банку” та акумулятора лептопа. 

Як видно, потужні павербанки є не поганою альтернативою для заряджання ноутбука. Ці зручні та невеликі пристрої допомагають позбутися дискомфорту під час відсутності електроенергії. Щобільше, якщо врахувати переваги цих девайсів, вони здаються не такими дорогими. 

 

Актуальні новини

Новини ПФЛ

КУ-2024/25. Жеребкування першого попереднього етапу наживо

Із 12:45 на YouTube-каналі УАФ почнеться жеребкування Кубка України

Новини ПФЛ

Перехідний турнір до УПЛ: анонс матчів ½ фіналу

Сьогодні пройде два півфіналу Турніру чотирьох

Новини Другої Ліги

«Для нас Друга ліга - трамплін». Лазоренко про підготовку Локомотива

Вадим Лазоренко розповів про клубну стратегію та очікування від чемпіонату 2024/25

Новини Другої Ліги

Друга ліга 2023/2024: всі найкращі в усіх командах. Друга сімка

Аналізуємо найкращих у другому футбольному дивізіоні